Karneval v červeném

28. února 2013, ostatní, přečteno: 2966×

V SENIOR centru Blansko zorganizovali tradiční únorový karneval, kterého se zúčastnilo na osmdesát lidí z řad klientů a zaměstnanců domova. Letošní rok byl ve znamení červené barvy.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Únor je měsíc, kdy se začínají dny znatelně prodlužovat, ale zima ještě nevzdala svou vládu a dál drží otěže počasí pevně ve svých rukou.

Abychom si to dlouhé čekání na jaro zkrátili, pořádáme v SENIOR centru Blansko každoročně v únoru karneval. A aby byla nějaká změna, každý rok se nese trochu v jiné symbolice. Minulé ročníky byly korálkové, srdíčkové, brýlové, kloboučkové či košíčkové.

Ten letošní karneval byl červený, a proto každý kdo dorazil, musel mít na sobě něco červeného. Kdo nenašel nic v šatníku, doplnil svůj zevnějšek červenou pentlí nebo krepovou květinou na klopě.
Karneval SENIOR centrum

Akce se konala v hlavní jídelně domova a více než osmdesát lidí z řad jeho obyvatel společně se zaměstnanci ji naplnili k prasknutí. O letošní hudební zábavu se postaral zkušený muzikant Martin Hasoň, bohatou tombolu zase tvořily dary zaměstnanců domova. Více než šedesát cen tak na konci karnevalu našlo své šťastné majitele a pro ty, co nevyhráli, byly připraveny ceny útěchy v podobě hezkých jarních kytiček narcisů, které věnovalo blanenské květinářství Dárkový servis.
Karneval SENIOR centrum

Na závěr více než dvouhodinové akce se všichni rozcházeli s úsměvem na rtech. Za rok nás čeká další karneval, ale jaký bude, to se nechte překvapit.

Zaměstnanci domova