Linka Krasobus rozšiřuje na léto počet spojů

11. června 2013, tiskové zprávy, přečteno: 4152×

Turistická sezona je již v plném proudu a také naše společnost podporuje na poli cestovního ruchu zvýšení zájmu turistů o Moravský kras a město Blansko jako brány Moravského krasu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Sezonní turistická autobusová linka Skalní Mlýn – Aut. stanoviště – Češkovice – Aut. stanoviště – Skalní Mlýn nazvaná stylově regionálně KRASOBUS byla vytvořena právě pro Vás, pro návštěvníky Moravského krasu. Umožní nejen častější a pohodlnější dopravní spojení všem turistům mířícím za zážitky do Moravského krasu, ale na rozdíl od běžné autobusové linky Blansko – Skalní mlýn nebude tato okružní linka končit na autobusovém nádraží, nýbrž vás pohodlně dopraví až do samého centra města Blanska.

Propojení města a Moravského krasu přinese turistům nejen prožití příjemných zážitků v Moravském krasu, ale také jim umožní návštěvu a prohlídku všech významnějších památek a atrakcí města. Zastávky jsou situovány v bezprostřední blízkosti Aquaparku, v blízkosti zámku a muzea a v docházkové vzdálenosti dvou minut k velmi zajímavé stavbě dřevěného kostelíka ze 17. stol., dále barokního kostela sv. Martina a v blízkosti Informační kanceláře Blanka. Všechny zastávky linky KRASOBUS jsou označeny speciálním logem a je na nich vyvěšen aktuální jízdní řád spoje.

Linka KRASOBUS je součástí sítě IDS JMK a platí na ní tarify IDS. U řidiče je možné zakoupit také běžnou jednosměrnou jízdenku v ceně 10 Kč.

Pamětní jízdenka v ceně 30 Kč obsahuje slevové kupony na služby v Blansku a Moravském krasu. Jízdenka je platná na lince KRASOBUS pro dvě jízdy v den označený řidičem.

Pamětní jízdenky je možno zakoupit v prodejních místech:

Platnost slevových kuponů je neomezená:

Linka, jejíž jméno KRASOBUS vybrali návštěvníci internetových stránek www.blanensko.cz, je v provozu denně od 1. června do 29. září 2013. Aktuální jízdní řád najdete na stránkách www.krasobus.cz.

ČAD Blansko, a. s.