Policisté žádají veřejnost o pomoc v šetření

24. ledna 2014, ostatní, přečteno: 2427×

Smrtí pětašedesátiletého chodce skončila dopravní nehoda, která se stala v obci Lipovec na Blanensku v pondělí 20. ledna v době mezi tři čtvrtě na osm do osmi hodin večer. V této době šel po silnici kolem retenční nádrže na odpadní vodu tento pětašedesátiletý muž ve směru od centra obce k vysílači Kojál a srazilo jej dosud neznámé vozidlo. Chodec na následky zranění dopravní nehody zemřel. Řidič auta z místa nehody ujel.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Policisté v souvislosti s touto tragickou událostí žádají veřejnost o pomoc ve vyšetřování. Potřebujeme, aby se nám ozvali případní svědci nehody nebo lidé, kteří si všimli v pondělí 20. ledna 2014 mezi 19:45 do 20:00 hodin nějakého podezřelého, rychle jedoucího auta v obci, případně auta zastaveného někde v blízkosti místa nehody nebo v blízkosti obce. Pomoci nám mohou také pracovníci opraven automobilů, k nimž v době od úterý někdo přivezl na opravu vozidlo s poškozenou přední částí, světlometem nebo blinkrem. Vyzýváme ke spolupráci také případně majitele autovrakovišť, aby se nám ozvali v případě, že by výše zmiňované náhradní díly v těchto dnech někomu prodávali.

V případě, že máte jakoukoliv informaci, jež by policistům mohla ve vyšetřování pomoci, ozvěte se přímo vyšetřovali případu na telefon 974 631 331 nebo na tísňovou linku policie 158.

por. Mgr. Iva Šebková