Pozvánka na 13. ročník Blanenského Golema

25. srpna 2014, sport, přečteno: 2212×

Maraton není pouze pro vyvolené. Přijďte se přesvědčit, že dokážete překonat sami sebe. Budou připraveny dvě délky trati a závod je opravdu pro každého. Na svoje si přijdou jak trénovaní borci, tak rekreační sportovci i sváteční jezdci. Srovnejte svůj výkon s ostatními, nebo se zúčastněte maratonu jen tak pro zábavu a užijte si skvělou atmosféru závodu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Dnes již tradiční závod Blanenský Golem patří bezpochyby do cyklistického kalendáře našeho regionu, letos podeváté se jede jako memoriál jeho zakladatele Ivoše Šinkory. Závod proběhne v obvyklém poprázdninovém termínu v sobotu 13. září 2014 a bude opět součástí brněnského poháru horských kol. Jede se na již tradiční trati 36 a 61 km, převážně v nenáročném lesním terénu. Občerstvení na trati i v cíli zajištěno.

Letos soutěžíme o zajímavé ceny: hliněné golemy s kouzelným šémem. Kdo se nedostane až na pódium, může zkusit štěstí v tombole. Čekání na vyhlášení vítězů si společně zpestříme menším doprovodným programem.

Blanenský golem

Akce se koná za podpory Města Blanska, patronát nad závodem převzal místostarosta města Ing. Jiří Crha.

Více informací a přihlášky naleznete na našem webu http://www.mtbgolem.cz.Závod se jede za každého počasí, takže neváhejte a přijďte se přesvědčit, že na (cyklo)maraton máte! Nebojme se maratonů!

Na vaši účast se těší pořadatelské kluby: Triatlon – Ski klub ASK Blansko a Klub biatlonu Metra Blansko.

Petr Kolář
pořadatel