Otevřenými dveřmi oslaví dvanácté výročí domova

4. října 2014, ostatní, přečteno: 2047×

Letos v říjnu je tomu už dvanáct let, kdy se poprvé otevřely dveře blanenského SENIOR centra, dříve známého spíše pod označením „domov důchodců“.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Toto zařízení, které poskytuje pobytovou sociální službu pro seniory nejen z Blanska, ale i z ostatních míst Jihomoravského kraje, zve i letos všechny zájemce z řad veřejnosti na Den otevřených dveří, a to ve středu 8. října 2014 v čase od 8:00 do 18:00 hodin. Domov se nachází nad blanenskou poliklinikou a lze se k němu pohodlně dostat autem odbočkou z ulice Sadová.

Senior centrum Blansko

K vidění bude například unikátní místnost pro relaxaci metodou Snoezelen, nedávno otevřená a moderně vybavená přístavba domova, i novinka letošního roku – vzpomínková místnost vybavená starožitnými věcmi a nábytkem z dob našich babiček. Každému návštěvníkovi se budou věnovat odborní pracovníci domova, kteří nabídnou komentovanou prohlídku celého zařízení a služeb, které nabízí seniorům.

Zveme vás tedy na návštěvu a prohlídku místa, kde se rozhodně čas nezastavil, a kde jsou poskytovány seniorům kvalitní a profesionální služby.

Zvou zaměstnanci domova