Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy v Blansku se připojuje k národnímu týdnu manželství

5. února 2015, zprávy z MěÚ, přečteno: 1745×

Národní týden manželství je celorepubliková akce zaměřená na podporu manželství. Devátý ročník NTM proběhne ve dnech od 09.-16. února 2015. Týden manželství se věnuje tématu šťastného a spokojeného vztahu po celý život, tomu, co se dá pro šťastný vztah udělat.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Mottem letošního ročníku v ČR je:

Šťastně až do smrti?
Není to jen pohádka?
Jak mít vztah, který vydrží…

V době NTM probíhají zajímavé akce na podporu manželství v rodinných a mateřských centrech, neziskových organizacích, občanských sdruženích, obcích atd. Informace o připravovaných akcích v rámci NTM 2015 naleznete na www.tydenmanzelstvi.cz.

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy v Blansku tuto iniciativu podporuje a připojuje se k ní. V rámci NTM zde proběhne v pondělí 09.02.2015 od 08:00-13:00 hodin Den otevřených dveří.

Zájemci budou mít možnost prohlédnout si prostory poradny, získat informace týkající se její činnosti a odnést si tipy na zajímavou literaturu z oblasti partnerských vztahů.

Podrobné informace o našich službách naleznete na internetové adrese www.blansko.cz/poradna. Telefonický kontakt na Poradnu pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy je 516 413 524, 775 870 667.