Nominujte nejlepší sportovce a trenéry za rok 2015

19. prosince 2015, sport, přečteno: 2308×

V blanenském sportovním kalendáři je měsíc prosinec již tradičně vymezený pro přípravu na vyhlášení nejlepších sportovců našeho města. Návrhy na ocenění významných úspěchů dosažených blanenskými sportovci v letošním roce mají možnost podat jak sportovní subjekty působící na území města, tak i sportovci nebo jednotlivci z řad příznivců sportu. Termín pro podání návrhů je do 18. ledna 2016.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Z podaných návrhů bude vyhodnoceno 10 nejlepších jednotlivců, 3 nejúspěšnější kolektivy, 3 osobnosti z řad trenérů a jedna osobnost, která se v roce 2015 nejvíce zasloužila o zviditelnění města na sportovním poli.

Formuláře pro podání návrhů jsou k dispozici na stránkách www.blansko.cz (níže) nebo si je navrhovatelé mohou vyzvednout na odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Městského úřadu Blansko, nám. Republiky 1. Tento odbor bude rovněž shromažďovat podané návrhy.

Do vyhodnocení budou zařazeny nominace zaslané v termínu do 18. ledna 2016. Termín slavnostního vyhlášení výsledků bude upřesněn po uzavření nominací.

Formuláře pro nominaci – ODT | MS OFFICE | PDF.