Plaveme s Vodárenskou: Dárek dětem k jejich svátku

15. května 2016, tiskové zprávy, přečteno: 1831×

Dárek k Mezinárodnímu dni dětí připravila pro malé i velké ve středu 1. června 2016 VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s. ve spolupráci s městem Blansko. Děti do 15 let budou mít po celý den vstup zdarma do bazénu v blanenském krytém bazénu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Dopoledne, tedy v době od 9:00 do 13:00 hodin, bude bazén volně přístupný po dohodě školám a školkám, odpoledne od 13:00 do 17:00 hodin pak budou moci přijít děti s rodiči nebo prarodiči.

„Naše společnost jako společensky odpovědná firma již dlouhodobě finančně podporuje různé akce pro děti s cílem rozvíjet jejich pohybové aktivity. Proto, když jsme zvažovali, jaký dárek pro děti k MDD v Blansku připravit, volba byla jasná. Volný vstup na sportoviště. A protože jsme společnost spojená s vodou, kam jinam než do bazénu,“ uvedl ředitel boskovické divize VAS Petr Fiala, který věří, že tento dárek udělá radost nejen dětem, ale celým rodinám.

Akci tohoto typu VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., pořádá v Blansku poprvé. Naplňuje tak svoje motto: Voda a lidé – partneři pro život.

Iva Šebková
Vedoucí marketingu a komunikace
VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s.