Týden pro rodinu v Blansku

11. května 2016, zprávy z MěÚ, přečteno: 2041×

Týden pro rodinu každoročně vyhlašuje Rada Jihomoravského kraje. Letos proběhne ve dnech 8. až 15. května 2016. Motto devátého ročníku je: „Táta, máma, holka kluk – rodina nám není fuk“.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Hlavním cílem Týdne pro rodinu je podpora rodiny jako takové, jako instituce, o které se říká, že je základem společnosti a přes všechny možné výhrady je stále tím nejlepším, co k soužití máme. Navíc se snaží dát rodinám příležitost, aby se na nejrůznějších akcích bavily, slavily a bylo jim spolu dobře.

Seznam akcí, které pořádají jednotlivé organizace působící v oblasti rodinné politiky v Jihomoravském kraji v průběhu Týdne pro rodinu, lze nalézt na webu www.rodinnapolitika.cz v sekci Kalendář akcí.

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy v Blansku tuto iniciativu podporuje a každoročně se k ní připojuje. V rámci Týdne pro rodinu proběhne v prostorách Poradny den otevřených dveří, a to v pondělí 16. května 2016 od 8:00 do 12:00 hodin.

Zájemci budou mít možnost prohlédnout si prostory Poradny, získat informace týkající se její činnosti a odnést si tipy na zajímavou literaturu z oblasti rodinných vztahů. Pro děti bude připraven dětský koutek se zábavným kreativním tvořením.

Podrobné informace o službách Poradny naleznete na internetové adrese www.blansko.cz/poradna.