FK Blansko odehraje příští utkání proti Uničovu v Rájci-Jestřebí

15. srpna 2016, sport, přečteno: 1876×

A tým FK Blansko odehraje příští domácí utkání 3. kola Moravskoslezské ligy proti dalšímu aspirantovi na postup do 2. ligy Uničovu v sobotu 20. srpna od 16:30 hodin.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Kvůli opětovné rekonstrukci hrací plochy na stadionu na Údolní a nemožnosti využít i druhého stadionu na Mlýnské, kde kabiny prochází kompletní rekonstrukcí a realizuje se výstavba umělého trávníku, došlo k dohodě s vedením Rájce-Jestřebí. Utkání se bude hrát na stadionu FK Rájec-Jestřebí (Sportovní 603, Rájec-Jestřebí).

Vedení FK Blansko touto cestou děkuje vedení Rájce-Jestřebí za poskytnutí náhradního hřiště. Zároveň touto cestou srdečně zve všechny příznivce klubu z Blanska a širokého okolí na utkání proti Uničovu, který patři dlouhodobě k nejlepším týmům v MSFL.

Před zápasem proběhne poděkování Petru Švancarovi, který v minulé sezoně výrazně dopomohl k zisku divizního titulu a k postupu do Moravskoslezské ligy. I vzhledem k vítězství 3:0 v Mohelnici se očekává vysoká návštěva. Z tohoto důvodu prosíme, aby diváci dorazili na utkání s časovým předstihem. 

Vedení FK Blansko