Pozvánka na úvodní zápas Blanska v Moravskoslezské lize

4. srpna 2016, sport, přečteno: 2124×

Na zápas zve předseda FK Blansko Jiří Crha.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

fk blansko pozvánka

Vážení příznivci blanenského fotbalu, po dvouměsíční přestávce se tuto sobotu 8. srpna otevřou brány nového soutěžního ročníku 2016/2017. Ten uplynulý byl pro náš klub velmi úspěšný.

A týmu se podařilo podruhé v samostatné historii spojené blanenské kopané postoupit do Moravskoslezské ligy. Když jsem viděl nadšení hráčů i diváků, které provázelo naše zápasy a skvělé návštěvy na našich domácích zápasech, nemohl jsem společně s mými kolegy z vedení klubu rozhodnout jinak, než že třetí nejvyšší soutěž v České republice přihlásíme.

Přes letní přestávku došlo k obměně kádru. Skončil Petr Švancara, který má na postupu nespornou zásluhu, ale již při svém příchodu do Blanska uvedl, že třetí ligu hrát nechce. Spolu s ním odešli také další zkušení hráči František Schneider, který dal přednost působení v krajském přeboru v dresu Tišnova a Pavel Mezlík. Ten bude působit rovněž ve třetí lize v dresu Velkého Meziříčí, tedy v místě svého bydliště, což chápu.

Do Rájce-Jestřebí pak na vlastní žádost odešel kapitán a dlouholetý hráč A týmu Jan Nečas. Za jeho práci pro klub bych mu chtěl moc poděkovat. Stejně tak chci poděkovat Františku Fialovi, který se rozhodl po třech a půl letech skončit v pozici vedoucího mužstva.

Místo zkušených harcovníků přišlo do Blanska dravé mládí. Věkový průměr 22 let dává tušit, že trenér Zbyněk Zbořil dal dohromady perspektivní mužstvo, které však bude nějaký čas sbírat zkušenosti. Věřím však, že díky poctivé práci v tréninku a maximálnímu nasazení v utkáních získáme dostatečný počet bodů k tomu, abychom pro Blansko zachovali třetiligovou příslušnost.

Bezpochyby lépe se nám bude dařit, pokud nás v našem snažení podpoříte. Vždyť fotbal přeci hrajeme především pro Vás.

Děkujeme za Vaši přízeň!

Jiří Crha, předseda FK Blansko