Morava Park Fest je téměř za rohem. Láká na slevy a hvězdné hosty

17. března 2017, kultura, přečteno: 1949×

I letošní ročník nabídne velkolepý program pro všechny věkové skupiny a informace z předprodeje naznačují, že jsme opět zacílili správným směrem. Návštěvníci se mohou těšit na kapely Atmo music, Čechomor, Buty, následně trochu netradičně punkovou kultovní formaci Visací Zámek, jenž kontrastně vystřídá Monkey Business a celý den zakončí svým vystoupením Xindl X. Festivalem bude provázet moderátor, herec a bavič Jakub Kohák.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Už jen do 30. března si můžete zakoupit levnější vstupenky na největší letošní hudební událost roku na Blanensku a Boskovicku, druhý ročník Morava Park Festu, který se uskuteční v sobotu 24. června v Zámeckém parku v Blansku. Poté až do poloviny června zaplatíte o padesát korun více. Slevu mají držitelé karet ZTP/P a děti od 3 do 15 let. Kapacita areálu je omezená, pořadatelé chtějí letos přilákat okolo tří tisíc návštěvníků.

Vstupenky jsou prodává Informační kancelář Blanka na Rožmitálově ulici v Blansku, restaurace Pizzazz a Městské informační středisko v Boskovicích. Lístky je možné zakoupit rovněž on-line v sítích Ticket Art.

Více informací k festivalu najdou zájemci na www.moravaparkfest.cz nebo na Facebooku www.facebook.com/moravaparkfest.

red