Výtěžek z charitativní přehlídky letos pomůže dětem v Mongolsku

3. dubna 2017, ostatní, přečteno: 1537×

V pořadí již desátá Charitativní módní přehlídka, pořádaná Dealery naděje, proběhla 1. dubna odpoledne v prostorách Dělnického domu. Výtěžek akce letos poputuje na obnovu centra pro děti a mládež v mongolském Darkhanu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Deset let jste nás provázeli našim dospíváním a pomáhali nám pomáhat po celém světe. Ukázali jste nám, že pomáhat a dělat dobré věci má smysl a dokázali jste nás namotivovat k dalším a dalším ročníkům. Už je to sice známá fráze, ale my to vážně nečekali. Přehlídka byla vždy spontánní akcí, která vznikla vlastně shodou příznivých náhod. Byly to nejlepší náhody v mém životě,“ neskrývá dojetí Marie Jahodová, která těmito slovy poděkovala na sociální síti všem přispěvovatelům i těm, kteří se na organizaci akce jakkoli podíleli.

Do Mongolska poputuje minimálně třiačtyřicet tisíc korun. Toto číslo však ještě není konečné, nejsou v něm totiž ještě zahrnuty všechny příspěvky. Dealerům naděje se tak podařilo za deset let snažení vybrat celkem 438.000 korun.

„Tato jubilejní přehlídka byla v této podobě naší poslední. Říká se, že v nejlepším se má skončit, a proto i my se museli zamyslet nad našimi možnostmi. Přehlídka pro nás pro všechny mnoho znamená, proto hodně stojíme o to, aby vás bavila a přinášela radost. To, že s ní pro teď končíme ale neznamená, že končíme s plánováním dobrých věcí na pomoc ostatním,“ slibuje na závěr Jahodová.

stanky-86581-0_550.jpg

stanky-44208-0_550.jpg

maruska-a-ondra-89511-0_550.jpg

modelky-84928-0_550.jpg

modelky-26858-0_550.jpg

blesak-74531-0_550.jpg
Fotografie: J. Franchi

http://prehlidka.bk.cz/.

red