Charita zve na Zahradní slavnost

7. května 2017, tiskové zprávy, přečteno: 2092×

Pohádky, písničky, skákací hrad i sportovní stanoviště. To vše a další zábavu připravují pracovníci Oblastní charity Blansko na tradiční Zahradní slavnost. Letos na ni zvou 13. května od tří hodin odpoledne do areálu Centra „PRO" na ulici Sladkovského v Blansku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Zahradní slavnost každoročně pořádáme pro rodiny s dětmi a pro širokou veřejnost. Letos jsme ji ale pojali velkolepěji než obvykle. Program bude opravdu pestrý, tak věříme, že přijde hodně lidí,” říká vedoucí Klubu Ratolest Pavla Šimková.

Pro příchozí je přichystána zábava na celé odpoledne od tří do sedmi hodin. Po zahájení slavnosti startuje program vystoupením dětí z Azylového domu a Zlaté zastávky. Po nich zahrají herci z blanenského divadla Kolárka pohádku O Koblížkovi.

Dále si návštěvníci Zahradní slavnosti poslechnou pěvecké vystoupení, hudební skupinu Mr. Rain nebo se pobaví animačním programem „Áňa a svět splněných přání”. „Myslím, že si z programu vybere opravdu každý. Vedle něj máme pro děti připravená sportovní a tvořivá stanoviště, kde si můžou něco vyrobit a odnést domů. A letos navíc i skákací hrad,” doplňuje Pavla Šimková.

Zahradní slavnost se koná v rámci celorepublikového „Týdne pro rodinu“ a je součástí letošního 25. výročí blanenské charity. Jako občerstvení si na ní návštěvníci tradičně opečou párky.

Vstupné na akci je dobrovolné.

Vladěna Jarůšková
Oblastní charita Blansko