Kdo předběhne místostarostu, dostane malý dárek

9. srpna 2017, tiskové zprávy, přečteno: 2057×

Nejen tuto jedinečnou příležitost, ale i mnoho dalšího nabízí účast na dvaadvacátém ročníku Půlmaratonu Moravským krasem, který pořádá spolek Sportuj s námi v sobotu 26. srpna 2017 od 12:30 hodin na náměstí Republiky v Blansku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Patronem Půlmaratonu je od roku 2011 místostarosta města Blanska Jiří Crha. V letošním roce bude startovat v Městském běhu s Autocontem na 2,4 kilometru.

Pro všechny účastníky tohoto běhu letos organizátoři připravili soutěž „Kdo předběhne místostarostu?“. Kdo tak skončí ve výsledkové listině Městského běhu s Autocontem před Jiřím Crhou, dostane v cíli malý dárek.

V loňském roce skončil blanenský místostarosta (startovní číslo 43) na 55. místě ze 104 běžců v čase 12:39 minuty. Budete rychlejší?

pulmaraton-mk-2016-14443-0_550.jpg
Krátce před startem Městského běhu v loňském roce. Foto: S. Mrázek

Pokud se navíc zaregistrujete do 15. srpna, dostanete startovní číslo se svým jménem. Po tomto termínu již nebude možné originální číslo se jménem objednat a vyrobit. Neváhejte proto s registrací a přihlaste se co nejdříve.

Registrovat se musíte do těchto běhů: Dětské běhy, Městský běh s Autocontem na 2,4 km nebo vlastní Půlmaraton Moravským krasem na 21,1 km. Na startovním čísle budou letos opět jednorázové měřicí čipy.

Sportovní program určitě znáte. Víte ale, co vás čeká v rámci doprovodného programu? Ochutnávku všeho, co vás v tento významný den čeká, nabízí následující video. 

Nejvýhodnější a výhodné registrace využilo do této chvíle 773 běžců. Organizátor však věří, že do startu se podaří dosáhnout obvyklého počtu vyššího než jeden tisíc účastníků.

Rozhovor s Jiřím Crhou pro úvodní slovo webového portálu Půlmaratonu Moravským krasem najdete zde

(zdroj: @pulmaratonmoravskymkrasem)

red