Městská knihovna Blansko hledá fotografy

7. srpna 2017, kultura, přečteno: 2589×

Fotíte? O svoje nejzajímavější snímky se můžete podělit s ostatními v rámci VIII. Salonu blanenských fotografů, který tradičně pořádá Městská knihovna Blansko. Vítáni jsou nejen profesionální, ale i amatérští tvůrci snímků bez věkového omezení. Přihlášky lze odeslat do 29. září.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Na výstavu se mohou přihlásit lidé, kteří se fotografování věnují dlouhodobě, ať už na profesionální, nebo na amatérské úrovni, rádi však uvítáme i nováčky, kteří kouzlo fotografie teprve objevují,“ říká Iveta Pernicová z Městské knihovny Blansko.

„Počet snímků jednotlivých vystavujících se obvykle odvíjí od celkové počtu účastníků, aktuálně je dostatek volných míst, těšíme se proto na další zájemce z řad blanenské veřejnosti,“ dodává vedoucí studovny a čítárny městské knihovny.

Zaslané snímky budou k vidění ve výstavní síni blanenské knihovny od 13. října do 3. listopadu.

Těšit se můžete na fotografie rozličných velikostí, žánrů či barevností. Téma není striktně stanoveno. Obvykle se jedná o makrofotografie hmyzu, krajiny, přírodní scenérie nebo i ženské akty a snímky ulic s neopakovatelnou atmosférou. Fantazii se však meze nekladou...

salon-blanenskych-fotografu-2013-43800-0_550.jpg
Během vernisáže Salonu blanenských fotografů v roce 2013. Foto: S. Mrázek

Bližší informace k připravované výstavě podá Iveta Pernicová, studovna a čítárna Městské knihovny Blansko, tel. 516 410 101, e-mail: pernicova@mk.blansko.cz.

red