StreetArt Jam 2017 vol. 16

27. srpna 2017, tiskové zprávy, přečteno: 1625×

V prostorách blanenského skateparku se v sobotu 9. září 2017 uskuteční již šestnáctý ročník happeningu s názvem StreetArt Jam 2017. Jedná se o prezentaci výtvarného umění StreetArt – malování na sololitové desky, spojené s reprodukovanou hudbou, vystoupením DJ, skateovými závody, turnajem ve stolním fotbálku a dalšími soutěžemi.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Pro blanenskou mládež tuto akci pořádají Nízkoprahový klub pro děti a mládež PVC Blansko (NZDM) v Blansku, Sektor 23 a Basstronic soundsystems. Tradičně se akce stane předskokanem celorepublikového „Týdne nízkoprahových klubů“, který proběhne od 18. do 24. září 2017.

Česká asociace streetwork, Nadace Vodafone ČR a Nízkoprahové kluby pro děti a mládež připravili informační kampaň Týden nízkoprahových klubů. Cílem kampaně je upozornit na práci a význam nízkoprahových zařízení – v jednotlivých regionech se budou odehrávat dny otevřených dveří, divadelní představení, turnaje, koncerty a další akce.

NZDM v Blansku (PVC klub) bude prezentovat své aktivity prostřednictvím happeningu StreetArt Jam, na jehož organizaci se budou podílet bývalí i současní klienti klubu. Jako doprovodný program proběhne turnaj ve stolním fotbale a prezentace NZDM v Blansku (PVC klub).

Celá akce začne ve 13 hodin a skončí do 21 hodin.

Vstup je zdarma.

Kontakt na klub:

Společnosti Podané ruce, o.p.s.

NZDM v Blansku

Nízkoprahový klub pro děti a mládež PVC Blansko

Sadová 2, 678 01 Blansko

email: nzdm.blansko@podaneruce.cz

www.pvcklub.podaneruce.cz

Vedoucí: Robert Hořava, 777 916 283

red