Vstup do sportovní haly na Údolní ulici prošel výraznou proměnou

25. srpna 2017, zprávy z MěÚ, přečteno: 3103×

V souladu se závěry zpracovaného harmonogramu postupných oprav blanenských sportovišť, a současně i přípravami na říjnový Světový pohár v kuželkách v Blansku, byla provedena rekonstrukce vstupního schodiště do sportovní haly na Údolní ulici. Do konce tohoto roku dojde i na rekonstrukci tribuny na přilehlém fotbalovém hřišti.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Po výměně oken, rekonstrukci šaten, sprch a toalet v loňském roce pokračujeme rekonstrukcí vstupního schodiště do sportovní haly na ulici Údolní. Zbrusu nové schody budou ještě doplněny o nerezové zábradlí, proběhla také výměna prosklené vstupní stěny za hliníkové dvoukřídlé dveře s bezpečnostním trojsklem, dojde ale i na výmalbu vstupní haly včetně chodeb k šatnám,“ uvedl místostarosta města Blanska Jiří Crha.

Z městské pokladny bude za tímto účelem uvolněno necelých sedm set tisíc korun.

V letošním roce v Blansku počítají i s rekonstrukcí tribuny na přilehlém fotbalovém hřišti. „V těchto dnech připravujeme výběrové řízení na dodavatele, aktuální stav tribuny je skutečně žalostný. Schody jsou zde vydrolené, lavičky dávno neslouží svému účelu. Ty budou na podzim nahrazeny novými sedačkami. Potýkáme se zde navíc i se zatékáním,“ dodal na závěr blanenský místostarosta. 

Blanenští v tomto případě uvolní z rozpočtu města jeden a půl milionu korun, dalších pět set tisíc pokryje krajská dotace.

opravy-budovy-haly-na-udolni-78678-0_550.jpg

opravy-budovy-haly-na-udolni-34686-0_550.jpg

vstup-do-sportovni-haly-86999-0_550.jpg

tribuna-na-hristi-na-udolni-95651-0_550.jpg

tribuna-na-hristi-na-udolni-72639-0_550.jpg
Fotografie: J. Franchi

red