Pozor na falešné zaměstnance vodáren

14. září 2017, tiskové zprávy, přečteno: 2290×

Vodárenská akciová společnost, a. s., upozorňuje zákazníky, že se v Blansku v těchto dnech znovu objevili podvodníci, kteří se vydávají za zaměstnance vodáren.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Starší ženu, která bydlí v centru Blanska v rodinném domě, navštívila 13. září žena, která se domáhala vstupu dovnitř s tím, že jde zkontrolovat vodu. Seniorka naštěstí ženu nevpustila dovnitř, a naopak informovala svoje příbuzné, kteří vše oznámili.

Naše společnost  v souvislosti s tímto případem opětovně žádá zejména starší občany o obezřetnost.

Už v minulosti se naše společnost setkala s tím, že podvodníci tvrdili, že vám jdou vrátit přeplatek, popřípadě hledali jiné záminky, jak se dostat do vašich obydlí a zjistit, kde máte uložené peníze.

Proto znovu zdůrazňujeme, že po našich zaměstnancích můžete kdykoliv požadovat předložení služebního průkazu, kterými jsou všichni naši zaměstnanci vstupující do vašich provozoven a domácností vybaveni.

Průkaz je opatřen i fotografií zaměstnance. Kdykoliv se také můžete telefonicky obrátit na naši společnost a požádat nás o ověření, zda se někdo z našich zaměstnanců ve vaší obci v daném okamžiku pohybuje.

Iva Šebková
vedoucí marketingu a komunikace