Billa se svými zákazníky podporuje blanenský psí útulek

12. října 2017, ostatní, přečteno: 2932×

Konzervy pro psy, granule, piškoty a další pamlsky v hodnotě zhruba čtrnácti tisíc korun včera předal Libor Vašín, vedoucí blanenského obchodního domu Billa, Jarmile Jurové z blanenského psího útulku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

V Bille se rozhodli v rámci podnikového projektu pomáhat blanenskému psímu útulku. Za pokladnami je celoročně speciální box, do něhož zákazníci mohou vložit konzervy nebo různé psí pamlsky.

Letos podruhé tak společně poslali čtyřnohým obyvatelům blanenského útulku krmivo v celkové hodnotě zhruba čtrnácti tisíc korun.

„Na konzervy a pamlsky je především lákám do kotců. Na to slyší. Spotřebuji tak dvě tři konzervy denně,“ říká vedoucí útulku Jarmilka Jurová. Aktuálně je v něm šest psů.

Ačkoli je toto zařízení dotováno městem Blanskem, Služby Blansko, které mají provoz útulku na starost, jsou rády za jakýkoli sponzorský dar. 

„Rád bych poděkoval jednak společnosti Billa za vstřícný přístup při organizování sbírky a především i jejím zákazníkům, kterým není osud čtyřnohých kamarádů bez domova lhostejný,“ dodal Jiří Charvát, jednatel společnosti.

predani-krmiva-v-bille-92849-0_550.jpg

predani-krmiva-v-bille-13889-0_550.jpg
Fotografie: J. Franchi

red