Nemocvična nově nabízí nutriční poradenství

26. května 2018, tiskové zprávy, přečteno: 4426×

Zcela novou službu nabízí svým klientům od června tohoto roku Nemocvična Blansko. Nově tak mohou využít možnosti konzultace s nutričním terapeutem. Nutriční poradenství zahájí svou činnost v červnu v prostorách Nemocvičny. Dostupné bude vždy v úterý, ve středu a ve čtvrtek.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Nutriční poradenství je vhodné jak pro klienty zdravé, tak i pro ty, kteří se potýkají s různými zdravotními komplikacemi, například vysokým krevním tlakem, vysokou hladinou cholesterolu, cukrovkou či nadváhou, ba dokonce obezitou. Nutriční terapeut je také tou správnou volbou pro ty, již trpí intolerancí nebo má potravinovou alergii,“ vysvětluje tisková mluvčí Nemocnice Blansko Kateřina Ostrá.

Součástí poskytovaných služeb je vstupní konzultace, měření na bioimpedanční váze, analýza složení těla, individuální jídelníčky, rámcové jídelníčky, individuální program aj.

Provozní doba:

Út: 17:00–20:30 hod.

St: 16:00–21:30 hod.

Čt: 16:00–20:30 hod.

Objednat se můžete již nyní na tel. 731 616 281 nebo e-mailem: havlikova.lucie@gmail.com.

Na Vaši návštěvu se těší promovaná nutriční terapeutka Bc. Lucie Havlíková.

logo-nemocvicny-35023-0_550.jpg

Služby jsou zpoplatněny dle ceníku, který je k dispozici jak v prostorách Nemocvičny, tak i na webových stránkách www.nemocvicna.cz. Klienti zdravotní pojišťovny VZP ČR mohou čerpat na sestavení jídelníčku bonus ve výši 500 Kč.

Poskytované služby jsou vhodné pro všechny věkové kategorie bez omezení, využít jich mohou i nastávající maminky nebo kojící ženy.

Leták Nemocvičny k nutričnímu poradenství ve formátu PDF

red