Více než tři tisícovky běžců poběží za šestnáct krásných snů

23. května 2018, ostatní, přečteno: 2835×

Charitativní 24hodinový štafetový běh You Dream We Run letos vstoupí do šestého ročníku. Ve dnech 8.–9. června se 3 113 běžců pokusí celkem v osmdesáti týmech o nový rekord. V loňském roce se v Blansku podařilo splnilo deset snů za bezmála čtyři sta tisíc korun. Kolik se jich nám podaří splnit letos?

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Registrace týmů dostala takový spád, že se hlavní organizátor akce, kterým je spolek na podporu osob sociálně a zdravotně znevýhodněných Prosen, rozhodl prodloužit možnost přihlásit se se svým týmem o dalších čtyřiadvacet hodin.

O půlnoci 21. května bylo rozhodnuto. Počet běžců, přihlášených k letošnímu 24hodinovému charitativnímu funrunu, se nakonec zastavil na čísle 3 113. Je to neuvěřitelné, ale celkem se přihlásilo osmdesát týmů! Pomoci ale mohou všichni, a to i bez aktivní účasti na štafetě.

Stačí si zakoupit přímo na místě účastnické tričko nebo další předměty s logem akce. Kdo by měl chuť a možnost přispět ještě větší částkou, má jedinečnou příležitost zakoupit jedno, či více ze sto šedesáti šesti funkčních trik z limitované série za 999 korun.

Pokud nemáte svůj tým a rádi byste běželi, právě pro vás je tu štafeta OPEN Team města Blanska. Zapsat se můžete zde do vámi zvoleného časového úseku. Tak s chutí do toho!

Letošní akce se ponese ve znamení růžové barvy. Jedním z motivů, které tato barva symbolizuje, je také boj proti rakovině prsu. Právě proto se letos stal jedním z partnerů akce i spolek Mamma HELP.

Splnit šestnáct snů šestnácti lidem, kterým osud v jejich životě příliš nepřál, nebude rozhodně lehké. Známe pořadí jejich plnění.

Součástí akce jsou také různá hudební vystoupení. Letošní program je opravdu pestrý. Běžce i další účastníky během dvoudenního maratonu podpoří ANNA K. nebo ATMO MUSIC, své vystoupení z loňska si zopakuje Martin Harich. Těšit se můžeme i na Zakázaný ovoce, U2 Revival nebo na kapely Netopýr, Emergency a No gravity.

Akce You Dream We Run už dosáhla takových rozměrů, že jedním z partnerů se stala i Česká televize. V pátek 25. května budou organizátoři akce hosty pořadu Dobré ráno. Dívejte se!

Aktuální informace sledujte na www.youdreamwerun.cz nebo na facebooku.

you-dream-we-run-17315-0_550.jpg

you-dream-we-run-68752-0_550.jpg

Loňský ročník akce You Dream We Run dokázal, že lidé (ale třeba i berušky) mají srdce na svém místě. Potvrdí se to i letos? Fotografie: J. Franchi

Plakát s doprovodným programem ve formátu PDF

red