Zvolte si svoje Informační centrum roku

14. srpna 2018, zprávy z MěÚ, přečteno: 1488×

Nejpozději do 31. srpna 2018 můžete hlasovat v letošním ročníku prestižní ankety „Informační centrum roku“, jejímž vyhlašovatelem je Asociace turistických informačních center ČR, nově ve spolupráci s Vydavatelstvím KAM po Česku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Anketa je určena široké laické i odborné veřejnosti. Hlasovat je možné z jedné e-mailové adresy pouze pro jedno TIC v kraji. Letošní ročník ankety prezentuje hlasující veřejnosti celkem 443 certifikovaných turistických informačních center.

Každé informační centrum se zde prezentuje formou vlastní informační karty, kde jsou zaznamenány jeho služby, fotografie i propagační materiály, které je možné ze stránek přímo stáhnout.

Z blanenského regionu se ankety účastní osm informačních center, a to včetně naší informační kanceláře Blanka v Blansku. Již 19 let je zde k dispozici nejen pro turisty, hledající informace a tipy na výlety po Moravském krasu, ale také pro blanenské občany, kterým zajišťuje především předprodej vstupenek, kopírování a informace o firmách a službách v Blansku.

rozmitalova-ulice-96851-0_550.jpg
Blanenská informační kancelář Blanka sídlí na Rožmitálově ulici. Již devatenáct let. Foto: autorka

Pokud jste se službami informační kanceláře Blanka nebo jiného informačního centra v regionu spokojeni, podpořte je svým hlasem na webových stránkách www.kampocesku.cz.

Martina Hejčová
vedoucí informační kanceláře Blanka