Chvíli pohody v době předvánočního shonu najdete v Baru u stromku

22. listopadu 2018, kultura, přečteno: 3116×

Svařáček, nealko punč, speciality z moštu nebo vafle. To je jen část široké nabídky horkých nápojů a chutného občerstvení, které budou po dobu adventu v Blansku na náměstí Republiky nabízet dva stánky Baru u stromku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

bar-u-stromku-49059-0_550.jpg

Poprvé můžete naše kouzelné dřevěné domečky, nazdobené vánočními dekoracemi a světelnými řetězy, navštívit 30. listopadu při akci Rozsvěcení vánočního stromu. V následujících pracovních dnech a v sobotu budou nabízet svůj vánoční sortiment od 15 do 21 hodin, v neděli pak od 15 do 20 hodin. 23. a 24. prosince už bude zavřeno.

V jednom ze stánků budou v prodeji horké alkoholické i nealkoholické nápoje, ve druhém si pochutnáte na nabídce grilovaných sýrů, polévek, guláše nebo vaflí, chybět nebudou ani cukrovinky a káva. Nabízené občerstvení se bude denně obměňovat.

Z každého svařáčku, moštu nebo punče, který si v Baru u stromku dáte, poputují dvě koruny pro psí útulek v Blansku. Svou návštěvou tak můžete pomoci čtyřnohým obyvatelům útulku, a přispět jim na krmivo a veterinární péči.

Přijdete i Vy? Těšíme se na vás!

Kulturní středisko města Blanska