V sobotu se v Olomouci odehrála juniorská bowlingová liga

25. ledna 2019, tiskové zprávy, přečteno: 1336×

Čtvrté kolo juniorské bowlingové ligy (JBL) Morava, skupiny C se uskutečnilo v sobotu 19. ledna na Šantovce v Olomouci. V neděli pak Lucie Hrazdírová absolvovala seminář s trenérem z Kréty Costasem v Hustopečích.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Po čtvrtém kole JBL se družstvo Bowlingu Blansko A stále drží na třetím místě, první příčka patří týmu z Jadranu Frýdek-Místek, na místě druhém jsou hráči z Bowling akademy v Olomouci. Družstvo Bowlingu Blansko B se posunulo z pátého místa na čtvrtou pozici, družstvo Bowlingu Blansko C je stále na místě sedmém.

V jednotlivcích se nejlépe umístila na pátém místě Lucie Hrazdírová, šesté místo obsadil Jiří Hasoň, osmá příčka patří Jakubu Sedláčkovi, devátá Michalu Štěrbovi a na desátém místě skončil Patrik Vais. Zbývající hráči obsadili další místa. Celkem hraje tuto skupinu pětadvacet hráčů.

Další turnaj, kterého se junioři z Blanska zúčastní, je Dětský turnaj v Brně. Proběhne v sobotu 2. února 2019. V neděli 3. února se bude konat páté kolo JBL ve Frýdku, v Blansku se pak uskuteční kolo šesté.

Nejlepší týmy a první dvě družstva z každé skupiny juniorské bowlingové ligy A, B a C, které postoupí do republikového finále, budou vyhodnoceny v rámci závěrečného turnaje v Olomouci. 

bowlingovy-turnaj-v-olomouci-85451-0_550.jpgJuniorská liga skupiny C je poměrně vyrovnaná. Šance na postup do celorepublikového finále jsou tak velké. Foto: A. Kopřiva

Tak ať to dětem PADÁ!

Bára Holánová
Bowling Blansko