Sousedský bál letos návštěvníky přenesl do amerického Las Vegas

2. února 2019, kultura, přečteno: 2608×

Po červeném koberci se letos prošli všichni návštěvníci Sousedského bálu. Lasvegaský večer plný kouzel, bublin, krásných dam a dobré zábavy se uskutečnil v pátek 1. února v Dělnickém domě v Blansku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Slavnostním večerem v duchu „Las Vegas“ provedla účastníky plesu Kateřina Brožová, která si pro blanenské publikum připravila i dva vlastní hudební vstupy. Do umění kouzel, triků a iluzí nechali nahlédnout Lukáš & Pavel Šeklin, jejichž vystoupení mají úspěch nejen v komerční sféře, ale také na profesionálních soutěžích. Lukáš a Pavel jsou dokonce držiteli ocenění pro nejlepší iluzionisty České republiky.

Součástí programu byla také bublinářská show v podání Matěje Kodeše, profesionálního umělce, který se v tomto oboru právem zařadil mezi světovou špičku. Během své kariéry nasbíral nespočet světových rekordů, které jsou zapsány v databázích Guinness World Records, Elite World Records a Agentury Dobrý den.

Malý sál tradičně obsadil se svým repertoárem DJ Pavel Borek. Návštěvníci plesu mohli využít také služeb fotokoutku, a pořídit si tak památku na nezapomenutelný jednodenní výlet do bláznivého pouštního města.

O půlnoci došlo na losování deseti hlavních cen tomboly. Bonusem byla letos i jedna speciální cena navíc. Tím však zábava neskončila. Až do ranních hodin totiž na hlavním sále pokračovala ve své hudební produkci hudební skupina Kreyn.

Fotografie: S. Mrázek

red