Část Rodkovského ulice je jednosměrná

28. srpna 2019, ostatní, přečteno: 1872×

Odbor komunální údržby upozorňuje řidiče, že od srpna je jednosměrná část Rodkovského ulice, a to úsek ve směru od křižovatky s ulicí Boženy Němcové po křižovatku se Sadovou ulicí.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

cast-rodkovskeho-ulice-je-od-srpna-jednosmerna-80819-0_550.jpg

Část Rodkovského ulice je v úseku ve směru od dřevěného kostela k Sadové ulici od srpna jednosměrná. Foto: O. Požár

Jednosměrku vyznačují dopravní značky. Ve zmíněném úseku také vznikla na levé straně vozovky parkovací místa především pro rodiče, kteří vozí děti do Mateřské školy Rodkovského. Parkoviště je označeno dopravní značkou a dodatková tabulka upozorňuje, že rodičům slouží parkovací místa před školkou v pracovních dnech v době od 7 do 17 hodin.

parkovaci-mista-u-ms-rodkovskeho-jsou-urcena-predevsim-pro-rodice-deti-ze-skolky-16850-0_550.jpg

Parkovací místa na levé straně vozovky u MŠ Rodkovského slouží ve všední dny od 7 do 17 hodin rodičům dětí ze školky. Foto: O. Požár

V ulici Boženy Němcové je pak pro rodiče školáků a dětí z mateřské školy vymezen zhruba patnáctimetrový úsek před křižovatkou s Rodkovského ulicí, označený dopravní značkou pro krátkodobé parkování kiss and ride (K+R), který slouží k dopravní obsluze MŠ a ZŠ v pracovní dny v době od 7 do 8 hodin.

cast-rodkovskeho-ulice-je-od-srpna-jednosmerna-44067-0_550.jpg

Část Rodkovského ulice je od srpna jednosměrná. Foto. O. Požár

v-ulici-bozeny-nemcove-pred-krizovatkou-s-rodkovskeho-ulici-je-misto-k-r-70190-0_550.jpg

V ulici Boženy Němcové je pro rodiče školáků a dětí z mateřské školy vymezen zhruba patnáctimetrový úsek před křižovatkou s Rodkovského ulicí, označený dopravní značkou K+R, který slouží k dopravní obsluze MŠ a ZŠ v pracovní dny v době od 7 do 8 hodin. Foto: O. Požár

(red)

 

   vložil: Ondřej Požár, tiskový mluvčí / sekretariát starosty