Prázdniny zakončí benefiční koncert Jedeme v tom s vámi

16. srpna 2019, ostatní, přečteno: 1353×

Poslední prázdninová sobota 31. srpna bude odpoledne na Poduklí patřit benefičnímu koncertu Jedeme v tom s vámi na podporu Nadačního fondu dětské onkologie Krtek. Kapela ReGen začne hrát v 15 hodin a jedním z partnerů koncertu je město Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Tváří benefiční akce je Adam Peschel – profesionální kaskadér, který působí jako instruktor bezpečné jízdy na motocyklu pro motorkáře, kteří se chtějí zdokonalit v ovládání své motorky a celkově tak přispívat k větší bezpečnosti provozu na silnicích v projektu MOTOFITNESS.

Při zahájení koncertu se začnou prodávat Moto kalendáře s příběhem a výtěžek z prodeje pak pořadatelé darují právě zmíněnému nadačnímu fondu. V 16.30 zahraje folkový zpěvák Lubyn, po něm vystoupí kulturisté ASK Blansko a v 18 hodin následuje moto show Adama Peschela.

Po celou dobu koncertu bude probíhat prezentace Policie ČR a nebude chybět ani doprovodná akce Děti tvoří pro děti, která má ukázat dětem, že pomoc není vždy o penězích. „Pod vedením učitelů ze ZUŠ Blansko můžou děti vyrábět trička, která následně dostanou onkologicky nemocné děti,“ říká jedna z organizátorek koncertu Lenka Uhlířová Skotáková.

Podle ní se malí i velcí návštěvníci koncertu, na který bude dobrovolné vstupné, můžou těšit na řezbáře Petra Novotného a tematické airbrush tetování a malování na obličej od Hany Kotíkové. Moderátorkami akce, která se koná pod záštitou starosty Jiřího Crhy, budou Aneta Kuklínková a Niki Lárová.

(red)

 

   vložil: Ondřej Požár, tiskový mluvčí / sekretariát starosty