Zvolte si svoje Informační centrum roku 2019!

1. srpna 2019, ostatní, přečteno: 1342×

Již jen měsíc zbývá do konce hlasování v anketě „Informační centrum roku“, jejímž vyhlašovatelem je Asociace turistických informačních center ČR ve spolupráci s Vydavatelstvím KAM po Česku. Cílem soutěže je připomenout významnou roli turistických informačních center v cestovním ruchu a ohodnotit ta infocentra, která jsou v každém kraji v největší oblibě veřejnosti.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Nejpozději do 31. srpna 2018 můžete hlasovat na webových stránkách www.kampocesku.cz/informacni-centrum-roku.

Anketa je určena široké laické i odborné veřejnosti. Hlasovat je možné z jedné e-mailové adresy pouze pro jedno TIC v kraji. Letošní ročník ankety prezentuje hlasující veřejnosti více než 440 certifikovaných turistických informačních center. Každé informační centrum se na webu ankety prezentuje vlastní informační kartou, kde jsou zaznamenány jeho služby, fotografie i propagační materiály, které je možné ze stránek přímo stáhnout.

Ankety se účastní 11 informačních center z Moravského krasu a okolí, a to včetně naší informační kanceláře Blanka v Blansku. Již 20 let je zde k dispozici nejen pro turisty hledající informace a tipy na výlety po Moravském krasu, ale také pro blanenské občany, kterým zajišťuje především předprodej vstupenek, kopírování a informace o firmách a službách v Blansku. Služeb informační kanceláře Blanka využije každý rok 25 tisíc návštěvníků, z nichž je zhruba 700 ze zahraničí.

Pokud jste se službami informační kanceláře Blanka nebo jiného informačního centra v regionu spokojeni, podpořte je svým hlasem na webových stránkách https://www.kampocesku.cz/informacni-centrum/33/blanenska-informacni-kancelar-blanka


Mgr. Martina Hejčová

 

   vložil: Kryštof Severa, redaktor