Den otevřených dveří v domech s pečovatelskou službou

25. září 2019, zprávy z MěÚ, přečteno: 2304×

Pečovatelská služba města Blanska zve širokou veřejnost i studenty v rámci Týdne sociálních služeb na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, který se uskuteční v úterý 8. října 2019 od 9 do 14 hodin v domech s pečovatelskou službou 9. května 1172/1 a Pod Javory 2243/32 Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

masopust-v-dps-pod-javory-zacatkem-brezna-39308-0_550.jpgT

Začátkem března se v DPS Pod Javory uskutečnil masopust. Foto: O. Požár

Tento den od 14:30 hodin v jídelně domu s pečovatelskou službou Pod Javory 2243/32, zazpívá všem přítomným Martin Hasoň za to, co v životě dobrého vykonali pro rodiny i své blízké. Společně podpoříme již sedmiletou tradici oslav svátku seniorů.

Cílem akce je informovat nejen blanenské občany, případně jejich blízké o tom, na koho se mohou obracet pro pomoc, co mohou očekávat, pokud se ocitnou v nenadálé životní situaci s potřebou zajištění péče o sebe či své blízké.

Zájemci budou mít možnost si v dopoledních hodinách prohlédnout byty a nebytové prostory domů s pečovatelskou službou, seznámit se s nabídkou poskytovaných služeb, získat informace o dalších doplňkových službách pro seniory. Zároveň poznají práci sociálních pracovníků, která se snaží hájit lidskou důstojnost a přispívá k tomu, aby lidská společnost zůstala lidskou.

Snažíme se touto akcí ukázat široké veřejnosti, že v našich službách usilujeme nejen o kvalitu, ale i o lidský přístup k zachování lidské důstojnosti.

Podrobné informace o Pečovatelské službě Města Blansko naleznete na internetových stránkách: http://www.blansko.cz/mestsky-urad/odbor-socialnich-veci/pecovatelska-sluzba

http://www.kpss-blansko.cz/katalog-socialnich-sluzeb/seniori/.

Na setkání s Vámi se těší organizátoři této akce.

Mgr. Iveta Čípková, vedoucí oddělení sociálních služeb

 

   vložil: Ondřej Požár, tiskový mluvčí / sekretariát starosty