Příměstské tábory Nemocvičny pokračují i na podzim

14. října 2019, ostatní, přečteno: 1790×

Po úspěchu s letními příměstskými tábory v Nemocvičně se její vedení rozhodlo uspořádat také podzimní soustředění pro děti od šesti do dvanácti let. Kapacita je omezená, proto s přihlašováním ratolestí neváhejte. Ušetřete si tak dny dovolené a současně dopřejte dětem zážitky, na které se nezapomíná.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Podzimní příměstské tábory si letos děti užijí od státního svátku v pondělí 28. října do středy 30. října, vždy od sedmi hodin ráno do čtvrt na čtyři odpoledne. V těchto dnech bude pro děti připraven pestrý program v Nemocvičně Blansko. Jako vždy se zaměříme zejména na pohyb a podporu lásky ke sportu. Každý den se pěkně protáhneme, děti se seznámí se základy gymnastiky, aerobního cvičení. Vše zábavnou formou, abychom podpořili rozvoj vytrvalosti, sebedůvěry a samostatnosti dětí.

Všem podobným akcím v Nemocvičně vládne pohodová atmosféra a týmový duch. Snahou lektorů je začlenit do kolektivu všechny děti, aby se žádné dítě necítilo odstrčené nebo málo šikovné.

Cena třídenního turnusu je 1500 korun a zahrnuje dopolední a odpolední svačinku, oběd, pitný režim, tréninkový plán a aktivity. Přihlášky jsou k dispozici na recepci Nemocvičny, a to denně od 16 hodin po dobu provozu. Poslední termín pro odevzdání přihlášek je středa 16. října 2019.

Kateřina Ostrá, tisková mluvčí Nemocnice Blansko

 

   vložil: Ondřej Požár, tiskový mluvčí / sekretariát starosty