O projektech navržených do participativního rozpočtu Společně PRO Blansko se hlasuje do 11.11.

4. listopadu 2019, zprávy z MěÚ, přečteno: 1249×

Ještě týden (tedy do 11. listopadu) můžete hlasovat pro jeden ze čtyř projektů, navržených do participativního rozpočtu Společně PRO Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

hlasovaci-urna-spolecne-pro-blansko-41278-0_550.jpg

Jedna ze tří hlasovacích uren participativního rozpočtu Společně PRO Blansko je na podatelně městského úřadu na náměstí Republiky. Foto: O. Požár

V internetovém hlasování zatím vede zastřešení prostoru u hřiště na Těchově, na druhém místě je rozšíření dětského hřiště u kruhového objezdu v Bezručově ulici, třetí je rekonstrukce historické kašny na Starém Blansku a nejméně hlasů zatím získalo drobné doplnění pro velké pohodlí na Poduklí.

Počty hlasů, zobrazené na prolinku hlasování https://www.blansko.cz/spolecne-pro-blansko/hlasovani#obsah jsou pouze z internetového hlasování.

S konečným pořadím ještě můžou zamíchat hlasy z hlasovacích lístků, které můžou obyvatelé Blanska odevzdat i na obou podatelnách městského úřadu na náměstí Svobody a náměstí Republiky a také v informační kanceláři Blanka. Hlasovací lístky jsou k dispozici na všech třech uvedených místech a byly zveřejněny také ve Zpravodaji číslo 18.

(red)

 

   vložil: Ondřej Požár, tiskový mluvčí / sekretariát starosty