Kalendáře pomohou dětem s rakovinou

15. ledna 2020, ostatní, přečteno: 1993×

Netradiční kalendář se záběry motocyklů a motorkářů v kulisách Blanenska, jehož koupí lze přispět na onkologicky nemocné děti, nabízejí do konce ledna organizátoři charitativní akce Jedeme v tom s vámi!. Výtěžek z prodeje kalendáře MOTO STORY 2020, který je k dostání za 180 korun, poputuje do Nadačního fondu dětské onkologie Krtek.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Zájemci se podle autorů mohou těšit na netradiční záběry i kalendář s přesahem. „Chtěli jsme udělat něco, co tu ještě není, nechtěli jsme jen ukazovat naleštěnou motorku a vedle ní slečnu oblečenou pomalu jen v podpatcích. Vytvořili jsme proto příběhový motorkářským kalendář, který nabízí balík životních cest, které motorkáři zažívají,“ uvedla organizátorka akce Lenka Skotáková.


Organizátorka Lenka Skotáková ukazuje kalendář, jehož koupí podpoříte léčbu dětí s rakovinou

Prodej kalendáře zahájili blanenští motorkáři loni na konci prázdnin během již zmíněného benefičního koncertu Jedeme v tom s vámi!, který se konal v Poduklí. Výtěžek předají Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek až za pár týdnů. Vážně nemocní malí pacienti ale první dárek dostali už před Vánoci. „Dětem už jsme předali celkem 102 triček, která pomalovali jejich vrstevníci pod vedením paní učitelky ZUŠ Blansko Evy Juračkové v průběhu benefičního koncertu v Poduklí. Chtěli jsme ukázat, že pomoc nemusí být jen o penězích, jde hlavně o to udělat si čas a zapojit se,“ vysvětlila Skotáková.

Prodej kalendáře MOTO STORY 2020 potrvá do konce ledna. Zájemci, kteří si kalendář chtějí za 180 korun koupit a přispět tak na léčbu dětí s rakovinou, si jej mohou pořídit na těchto webových stránkách.

 

   vložil: Pavla Komárková, vedoucí oddělení / tiskové oddělení