Fotosoutěž se Zpravodajem: snímky budou k vidění v kině

1. února 2020, kultura, přečteno: 1500×

Malý návrat v čase nabídne nová výstava, kterou připravuje redakce Zpravodaje spolu s blanenským kinem. Prohlédnout si budete moci fotografie, které jejich autoři přihlásili do nové fotosoutěže se Zpravodajem. Tématem prvního ročníku byl „Podzim na Blanensku“. Vernisáž společně s vyhlášením nejlepších snímků se uskuteční 7. února ve vestibulu blanenského kina.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Redakce blanenského Zpravodaje na podzim ve spolupráci se společností Megapixel připravila fotosoutěž o hodnotné ceny. V redakční poště se sešly více než dvě desítky fotografií od různých autorů, které budou bojovat o ocenění odborné poroty. „Jsem mile překvapen kvalitou fotografií, které autoři zaslali,“ zhodnotil Tomáš Paulík, jeden z porotců soutěže.

Vernisáž výstavy stejně jako ocenění autorů nejpovedenějších fotografií se v blanenském kině odehraje 7. února. Snímky budou ve vestibulu kina k vidění do začátku března. „Myslím, že u každého z porotců i návštěvníků výstavy vyvolají fotografie rozdílné pocity, i já jsem měl občas problém rozhodnout se mezi jednotlivými fotografiemi,“ dodává Tomáš Paulík. Ocenění fotografové se mohou těšit na poukazy na služby společnosti Megapixel i na věcné dary od města Blanska.

 

   vložil: Kryštof Severa, redaktor