Pokládka zemního kabelového vedení elektřiny uzavře část Horní Palavy

24. března 2020, zprávy z MěÚ, přečteno: 1596×

Část ulice Horní Palava se na několik týdnů uzavře pro auta i pro chodce. Omezení se týká krátkého úseku mezi základní školou Salmova a garážemi. Důvodem jsou stavební práce při pokládce zemního kabelového vedení elektřiny.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Úplná uzavírka silničního a pěšího provozu v místě potrvá od středy 25. března do konce dubna. Zákaz pro auta bude platit na místní komunikaci v úseku asi šedesát metrů. Uzavřeno bude také zhruba padesát metrů chodníků.

Objízdná trasa je zajištěna vždy z obou stran směrem k uzavřenému úseku a to po okolních místních komunikacích (ul. Horní Palava a Salmova).

Chodecká trasa bude umožněna ve směru od ul. Horní Palava po přilehlé místní komunikaci. A z druhé strany je komunikace pro chodce bez omezení ve směru od ul. Salmova k bytovému domu č.p. 1734 v Blansku, Salmova 19 – přístup do bytového domu je tedy zajištěn.

Mapka plánovaného omezení v pdf.

Výstavba plynovodu a následná rekonstrukce vozovky přechodně tento týden omezila dopravu na další ulici na Starém Blansku. Po Hořické ulici se práce přesunuly na ulici Pod Strání. Omezení potrvá do 5. dubna. Podrobnosti o opravách a omezení na Starém Blansku zde.

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení