Kvůli obnově dopravního značení nebude možné parkovat na náměstí Svobody a u pošty

16. července 2020, zprávy z MěÚ, přečteno: 2093×

Na parkovištích na náměstí Svobody a u pošty v Hybešově ulici bude v neděli 19. července platit zákaz zastavení. Omezení si v obou místech vyžádá obnova vodorovného dopravního značení. Kvůli tomu je nutné, aby řidiči svá auta parkovali jinde.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Zákazové dopravní značky se objevily na parkovištích na náměstí Svobody a u pošty v Hybešově ulici a před domem na Masarykově 23. Pracovníci odborné firmy budou obnovu vodorovného dopravního značení provádět v době od 8:00 do 13:00 hodin.

Omezení platí v neděli také na náměstí Svobody. FOTO Michal Záboj

„Prosíme řidiče, aby omezení respektovali. Odpoledne by už zákazové dopravní značky měly být pryč a na obou místech bude opět možné parkovat,“ uvedla Petra Drašarová z odboru komunální údržby.

Letos městský rozpočet na obnovu vodorovného dopravního značení na místních komunikacích pamatuje částkou 250 tisíc korun. Kromě zmíněných dvou lokalit se plánuje ještě značení na parkovišti u kruhového objezdu na Rožmitálově ulici. Obnova již proběhla na některých přechodech pro chodce nebo na místní komunikaci mezi Olešnou a Hořicemi.

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení