Čtenáři si mohou vyzvednout knihy z knihovny i bezkontaktně. Napoprvé zdarma

4. prosince 2021, kultura, přečteno: 1067×

Nechcete se vázat na otevírací dobu knihovny? Chcete být v opět se rozjíždějící vlně covidu maximálně bezkontaktní? Vyzkoušejte naši službu Knihu do boxu a vyzvedněte si objednané knihy i jiné dokumenty (CD, časopisy, hry), kdykoliv se vám zachce.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Rozhodli jsme se znovu vyhlásit speciální nabídku, díky které si může každý čtenář s platnou registrací vyzkoušet vyzvednutí objednaných titulů zcela zdarma (platí pro první odložení). Abychom tuto službu umožnili využít co nejvíce zájemcům, zkracujeme dobu pro vyzvednutí uložených knih na 24 hodin (týká se pouze prvního odložení zdarma). Stačí si vybrat požadované tituly a zvolit službu Kniha do boxu. Ten se nachází v Rožmitálově ulici vedle supermarketu Albert.

Čtenáři si mohou z boxu v Rožmitálově ulici vyzvednout knihy. FOTO: archiv knihovny

V případě, že by se vám toto vyzvedávání zalíbilo, zaplatíte za každé další odložení do boxu paušální částku 30 Kč. Částka za využití této služby vám bude přičtena na vaše čtenářské konto, a to až do výše 250 Kč. Po dosažení této částky je nutné sumu uhradit.

Objednáním knih k vyzvednutí z boxu se zavazujete k úhradě nákladů spojených s touto službou, a to i v případě, že si objednané knihy z boxu nevyzvednete. 

Na placené vyzvednutí už bude platit delší doba, prodlužuje se na 48 hodin. Notifikace upozorňující na uložení objednaných knih do boxu vám bude zaslána na mobilní telefonní číslo a e-mail, které jste uvedli při registraci.  Prosíme vás, abyste si zadané kontakty zkontrolovali v osobních údajích ve vašem čtenářském kontě.

Lukáš Dlapa, ředitel Městské knihovny Blansko

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení