Boxerský turnaj v Dolní Lhotě se odehrál v novém ringu

9. června 2022, sport, přečteno: 1594×

Berserkers Boxing Club Blansko v sobotu 28. května uspořádal turnaj Národní ligy boxu. V ringu v Dolní Lhotě se představilo 36 zápasníků, kteří se utkali v 18 zápasech.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Z Berserkers Boxing club Blansko nastoupilo šest boxerů. V kategorii do 46 kg – školní mládež to byl Arsen Slobodian (prohra v I. kole), v kategorii do 67 kg – kadeti Jakub Tyralík (výhra v I. kole), v kategorii do 69 kg – muži Petr Starý (prohra 2:1 na body) a v kategorii do 86 kg – muži Jan Tomášek (prohra 3:0 na body), David Kadidlo (prohra 2:1 na body) a David Klíč (výhra tko ve II. kole).

„Celý turnaj hodnotím velmi kladně. Všichni domácí borci v zápasech odvedli výborné výkony. Slušná byla také účast klubů i diváků,“ zhodnotil předseda a trenér klubu Jan Hrazdíra.

Národní liga v boxu se odehrála v prostorech střelnice Warzone v Dolní Lhotě. K zápasům boxeři nastupovali v novém ringu, který si klub i díky dotaci města Blanska pořídil.

FOTOGALERIE
Boxerský turnaj v Dolní Lhotě se odehrál v novém ringu

Berserkers Boxing Club Blansko uspořádal turnaj Národní ligy boxu. FOTO: archiv klubu

Celkem fotografií:  27

„Všem sponzorům, kteří nám na nový ring přispěli, patří velké díky. Klub se tak konečně mohl postavit na vlastní nohy. Dosud jsme si museli ring půjčovat a bylo obtížné pořádat turnaje,“ dodal Jan Hrazdíra s tím, že další boxerský turnaj se v Dolní Lhotě uskuteční letos na podzim.

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení