Přihlaste se do kuželkářských soutěží neregistrovaných v Blansku

13. srpna 2022, sport, přečteno: 883×

Blanenskou kuželnu kromě  vrcholových sportovců kuželkářů, využívají pro svoje sportovní aktivity také neregistrovaní hráči a hráčky okresních podnikových soutěží. Jedná se o dvě samostatné soutěže. Pondělní podnikovou soutěž ČKD, které se na podzim rozběhne jubilejní neuvěřitelný již 60. ročník. Tato soutěž je určena pro týmy, složené výhradně ze současných a bývalých zaměstnanců podniku ČKD Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Ve středu je to pak početněji obsazená okresní podniková soutěž, která se letos rozehraje již 34. ročník. Obě dvě tyto soutěže jsou určeny pro pětičlenné týmy hráčů a hráček a hrají systémem na 60 hodů sdružených, tzn. 30 hodů do plných a 30 hodů dorážky. Vítězové těchto obou soutěží mají právo reprezentovat Blansko na mistrovství České republiky neregistrovaných kuželkářů, které se koná pravidelně v měsíci květnu.

Hracím dnem pro okresní soutěž je středa, hrací časy jsou obvykle od 15.30 a 17:30 hodin. Podle počtu přihlášených družstev odehraje každé družstvo během sezony 10 až 15 utkání. Zkuste si se svými známými, kamarády nebo rodinnými příslušníky sestavit pětičlenný tým a vyzkoušet si špičkové blanenské sportoviště, porovnat své výsledky s ostatními a protáhnout své tělo. Může to být družstvo složené ze zaměstnanců firmy, z žáků a studentů škol, prostě každý kdo se nebojí si zasportovat a pobavit se v kolektivu.

Přihlášky přijímá Pavel Kakáč, e-mail: kuzelkyblansko@seznam.cz do začátku září, další informace najdou zájemci na webu soutěží.

Za pořadatele soutěží Michal Souček

 

   vložil: Michal Záboj, redaktor / tiskové oddělení