Archiv článků
   za měsíc červenec 2005

Kategorie: sport  

 


Druhý ročník futsalu

Ilustrační foto k článku: Druhý ročník futsalu

Pod střechou zimního stadionu se letos již podruhé konal futsalový turnaj, na který se sjely týmy z celé ČR. Pro mnohé z nich má již pevné místo v kalendáři, vždy ve svátky 5. a 6. července.


ME v baseballu v Blansku pokračuje

Mistrovství Evropy v baseballu v Blansku pokračuje ode dneška zápasy o udržení. Pro návštěvníky Strawberry field připravili pořadatelé několik překvapení.


Čeští baseballisté porazili Francii 3:2 v prodloužení

Ilustrační foto k článku: Čeští baseballisté porazili Francii 3:2 v prodloužení

Krásný dárek nadělil český tým fanouškům a pořadatelům v Blansku těsně před tím, než se přestěhuje do Prahy. V posledním zápase ve skupině s Francií vyhrál po dlouhé bitvě až v jedenácté směně.


Baseball: Češi postoupili do finálové skupiny

Diváci v Chocni měli včera příležitost zhlédnout zápas, který byl nejen důležitý, ale také napínavý až do samého konce. Dlouhou dobu se Češi s Chorvatskem trápili. Zápas, ve kterém prohrávali od 2. směny, otočili až v 6. směně. Vedení si pak již udrželi a výhrou 7:4 si zaručili postup do finálové části turnaje.
Dnes od 20.00 hodin se český tým utká v Blansku na Strawberry field s Francií, posledním soupeřem ze skupiny. Slavnostní nadhoz provede hejtman Jihomoravského kraje Ing. Stanislav Juránek. Je to poslední příležitost vidět a hlavně podpořit v Blansku českou reprezentaci!!! Další zápasy odehraje díky postupu již v Praze.


Českým baseballistům se daří plnit své cíle

Ilustrační foto k článku: Českým baseballistům se daří plnit své cíle

ME v baseballu má za sebou v Blansku již několik zápasů, z toho hned dva českého národního týmu. Tomu se zatím daří naplňovat svá předsevzetí. Cílem je skončit nejhůře do 4. místa a postoupit na mistrovství světa.


Přípravy na zahájení ME v baseballu vrcholí

Ilustrační foto k článku: Přípravy na zahájení ME v baseballu vrcholí

V plném proudu jsou poslední úpravy venkovních i vnitřních prostor nového baseballového stánku v Blansku, kde ve čtvrtek 7. 7. zahájí ME v baseballu mužů.