Archiv článků
   za měsíc srpen 2006

Kategorie: zprávy z MěÚ  

 


Za čtyřicet dní rozdáno 236 bodů

Nový silniční zákon je již nějakou dobu v platnosti, a tak jsem zeptal vedoucího vnitřního oddělení MěÚ Blansko Ing. Gajdošíka, jak jsou na tom řidiči s přestupky a kolik už nasbírali bodů. Z čísel, která mě dodal, je zřejmé, že si řidiči dávají pozor a pravidla se snaží dodržovat.


Pokladna jen v jednom místě

Oznamujeme občanům, že od 1. 9. 2006 se ruší pokladna v budově radnice na náměstí Svobody 3. Současně bude od stejného data posílena pokladna v budově na náměstí Republiky 3. Tento přesun zkvalitní pokladní služby tím, že se nebudou tvořit řady při placení poplatků a dalších plateb v hotovosti. Pokladna je otevřena v úřední dny, pondělí a středa 8 – 17 hodin.


Pozvánka na 23. zasedání zastupitelstva

Poslední zasedání Zastupitelstva města Blanska před podzimními komunálními volbami se uskuteční v pondělí 4. 9. v 15.30 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Blansko na nám. Republiky 1. Zasedání je přístupné veřejnosti. Přinášíme návrh programu.




Organizace školního roku 2006/2007

Přehled prázdnin v základních školách, středních školách, základních uměleckých školách a konzervatořích.


Sběrné středisko odpadů – změna umístění

Oznamujeme UZAVŘENÍ sběrného střediska odpadů (dále jen SSO) na Starém Blansku na ul. Luční, a to k datu 31. 8. 2006. Ukládání odpadu u tohoto areálu po tomto datu bude posuzováno jako vytváření černé skládky s příslušnými postihy. Nově otevřené SSO je umístěno od 15. 8. 2006 v Horní Lhotě v areálu bývalého překladiště.