Archiv článků
   za měsíc červen 2007

Kategorie: sport  

 


Judisté uspěli na soutěži v Berlíně

Ilustrační foto k článku: Judisté uspěli na soutěži v Berlíně

V sobotu 9. 6. 2007 judisté BeF Home Blansko reprezentovali svoje město na Mezinárodním turnaji až v Berlíně. I přes obrovskou konkurenci, turnaje se zúčastnilo přes 350 judistů z celkem šesti zemí, se dokázali prosadit.


Hřiště u blanenských škol může využívat i veřejnost

Do rekonstrukcí školních hřišť u blanenských základních škol byly investovány nemalé finanční prostředky z městského rozpočtu, ale také z vypsaných dotačních titulů. V současné době jsou na vynikající úrovni a kromě žáků škol je může využívat i veřejnost. Proto vám přinášíme rozpis jednotlivých sportovišť, k čemu jsou určena, provozní dobu, kontakty a za jakých podmínek si je lze pronajmout. Doplněna jsou i sportoviště středních škol.


Letní cvičení pro zdraví

Každé ÚT a ČT od 19. 6. do 30. 8. včetně proběhne na hřišti Obchodní akademie a Střední zdravotnické školy od 19 do 20 hod. cvičení pro veřejnost. V případě nepříznivého počasí se bude cvičit v tělocvičně, tzn. nutná obuv do tělocvičny. Je možné si předplatit zvýhodněnou permanentku nebo jednorázové vstupné. Pořádá Fit klub Blansko s komisí Rada zdravého města.


ASK Blansko zve na XIII. Mezinárodní Půlmaraton Moravským krasem

Tento tradiční silniční běh na 21,1 km, jehož součástí je též Veřejný nezávodní lidový běh pro kondiční a rekreační běžce (na 2 a 4 km) a kulturní program, se uskuteční v sobotu 16. června od 14 hodin na náměstí Republiky.


2. ročník Jihomoravského poháru mládeže ve streetballu

V úterý 12. června se bude v Blansku na nám. Republiky konat 2. ročník Jihomoravského poháru mládeže ve streetballu. Organizátorem turnaje, který je určen pro chlapce i dívky v kategoriích 10 – 13 let, 14 – 16 let, 16 – 18 let a nad 18 let, je Česká streetballová federace ve spolupráci s  Jihomoravským krajem.


Olympiáda dětí a mládeže 2007

Blansko se zase na chvíli stane olympijským městem. Po loňském zápolení žáků 2.–5. ročníků základních škol se letos v jednotlivých disciplínách utkají jejich starší spolužáci. Olympiády se zúčastní 850 dětí z 26 základních škol a z víceletých gymnázií (přihlásili se pouze studenti Gymnázia Blansko) okresu Blansko.