Archiv článků
   za měsíc červenec 2007

Kategorie: sport  

 


FK APOS Blansko slaví postup do divize

Ilustrační foto k článku: FK APOS Blansko slaví postup do divize

FK Blansko jako občanské sdružení vzniklo sloučením dvou fotbalových oddílů, a to ASK Blansko (dříve Metra Blansko) a ČKD Blansko v průběhu I. čtvrtletí roku 2004. Nepříjemným začátkem vlastního působení FK Blansko byl sestup mužstva dospělých ČKD Blansko z krajského přeboru do I. A třídy Jihomoravského kraje, tzn. o třídu níž.


Pozměněná trasa půlmaratonu překvapila favority

Ilustrační foto k článku: Pozměněná trasa půlmaratonu překvapila favority

Na start se postavilo celkem 107 závodníků, kteří po dvou okruzích opustili město a zamířili směrem k Punkevním jeskyním. Počasí běžcům přálo, bylo polojasno a 25 °C. Letošní trasa půlmaratonu musela být kvůli objížďce upravena.


15 let od založení SK JKP Olešná

Ilustrační foto k článku: 15 let od založení SK JKP Olešná

Je to již 15 let co se parta chlapíků z Olešné a Hořic rozhodla, že založí klub, který bude hrávat soutěžně malou kopanou. Jako název nakonec vyšel JKP (což může znamenat buď jako kůl v plotě nebo jednou kopnu padnu).


Streetball na cestách po Jihomoravském kraji

Ilustrační foto k článku: Streetball na cestách po Jihomoravském kraji

Košíková pod širým nebem. Trochu pozměněná pravidla, hra tři na tři a na jeden koš, to je streetball. Stejně jako loni se v Blansku na náměstí Republiky konal Jihomoravský pohár mládeže ve streetballu pořádaný Českou streetballovou federací a Jihomoravským krajem pod záštitou 1. náměstka hejtmana Jihomoravského kraje Ing. Milana Venclíka.