Archiv článků
   za měsíc červen 2009

Kategorie: sport  

 


Loupežníci z České kotliny skončili čtvrtí

Ilustrační foto k článku: Loupežníci z České kotliny skončili čtvrtí

S pódiovou skladbou Loupežníci z České kotliny se děti umístily jako druzí v Moravském kole soutěže Děti fitness a na celostátním finále v Praze této soutěže se umístili na krásném čtvrtém místě.


Alena Žákovská – mistryní ČR se stala v Belgii

Ilustrační foto k článku: Alena Žákovská – mistryní ČR se stala v Belgii

Ultramaratonské tratě jsou natolik náročné, že závodník nemůže absolvovat v sezóně několik závodů za sebou. Český atletický svaz proto národní mistrovství v silničním běhu na 100 km vyhlásil současně při konání Mistrovství světa a Mistrovství Evropy na rovinaté trati tradičního závodu Nacht van Vlaanderen v belgickém Torhoutu.



Blanenské reprezentantky uspěly v letním biatlonu

Ilustrační foto k článku: Blanenské reprezentantky uspěly v letním biatlonu

O víkendu 6.–7. 6. se v Novém Městě na Moravě konalo 1. kolo Českého poháru v letním biatlonu (běh + střelba). Z našich šesti závodníků se nejvíc dařilo Pavle Kondyskové-Voráčové v kategorii žen.


Hasiči soutěžili v Blansku

Ilustrační foto k článku: Hasiči soutěžili v Blansku

IX. ročník společné krajské soutěže v požárním sportu družstev HZS kraje Vysočina a Jihomoravského kraje se konal ve čtvrtek 11. června v Blansku.


Led na zimním stadionu už od 12. července

Ledová plocha na zimním stadionu bude v provozu již od 12. července. I přes to, že led bude maximálně využit hokejovými soustředěními, budou vyčleněny i hodiny pro bruslení veřejnosti. Zatím je zde v provozu umělá plocha pro in-line bruslení. Informace o otvírací době pro veřejnost najdete na www.sluzby-blansko.cz.


Na ligový fotbal v neděli

Termín fotbalového utkání APOS Blansko – Slovácko B se přesouvá ze sobotního termínu na neděli, uskuteční se tedy 7. června v 16.30 h na hřišti na ulici Údolní. Změna termínu vychází z nového nařízení MSFL. Všechny zápasy se musí odehrát ve stejnou dobu v neděli, aby nedocházelo k ovlivňování výsledků.