Archiv článků
   za měsíc květen 2010

Kategorie: zprávy z MěÚ  

 


Pozvánka na zasedání zastupitelstva

18. zasedání Zastupitelstva města Blanska se uskuteční v úterý 8. 6. 2010 od 15.30 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Blansko, nám. Republiky 1, Blansko. Jednání zastupitelstva je přístupné veřejnosti. Návrh programu...



Myslivecký rok 2009/2010

Posledním březnovým dnem roku 2010 skončil myslivecký rok 2009/2010. Výsledky mysliveckého hospodaření mohla široká veřejnost zhlédnout na chovatelské přehlídce okresu Blansko, kterou uspořádala Českomoravská myslivecká jednota Okresní myslivecký spolek Blansko ve dnech 9. až 11. dubna tohoto roku v Černé Hoře.


Informační servery pro podnikatele

Nejen podnikatele, ale i širokou veřejnost mohou zajímat níže uvedené informační servery.


Povinnosti držitelů průkazu mimořádných výhod

Mimořádné výhody pro těžce zdravotně postižené občany jsou poskytovány podle druhu a stupně zdravotního postižení. Průkaz mimořádných výhod je veřejnou listinou, proto by měl občan, kterému je průkaz zapůjčen, povinen dbát na to, aby údaje odpovídaly skutečnosti.


Provoz mateřských škol o letních prázdninách 2010

Ředitelky mateřských škol po projednání se zřizovatelem oznamují organizaci provozu jednotlivých mateřských škol v Blansku v měsících červenec a srpen 2010.



Přechody na Poříčí budou osvětleny

Ilustrační foto k článku: Přechody na Poříčí budou osvětleny

Bezpečnost chodců přecházejících silnici by se měla letos zvýšit na ulici Poříčí. V plánu je zde nasvětlení přechodů pro chodce.