Archiv článků
   za měsíc září 2010

Kategorie: zprávy z MěÚ  

 


Svoz nebezpečného odpadu v říjnu 2010

Upozorňujeme občany města Blanska a jeho městských částí na prováděný svoz nebezpečného odpadu, který proběhne ve dnech od 8. 10. do 16. 10. 2010. Dny, časy a trasy jsou níže uvedeny.


Střípky ze zastupitelstva

Krátký komentář starostky města Blanska Jaroslavy Králové k některým usnesením schváleným na posledním zasedání Zastupitelstva města Blanska.


Svoz komunálního odpadu ve svátek 28. září 2010

Na základě sdělení zástupce svozové firmy AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. proběhne svoz zbytkového komunálního odpadu v úterý 28. 9. 2010. To znamená, že proběhne svoz ve svátek a je zapotřebí zabezpečit vystavení popelnic a přístup ke kontejnerovým stání jako v běžném termínu svozu.


Vyhodnocení splnění Programového prohlášení Rady města Blansko pro volební období 2006–2010

Na konci stávajícího volebního období vyhodnocujeme, co a v jaké míře se z Programového prohlášení podařilo realizovat. Je třeba připomenout, že druhá polovina tohoto volebního období byla silně poznamenaná finanční krizí, což znamenalo výrazný pokles příjmů Města, které chyběly v městském rozpočtu. Nyní ke konkrétním bodům programového prohlášení.




Regenerace sídliště Sever – dotazník

V sídlišti Sever v současné době probíhá zpracování podkladů k projektu „Regenerace panelového sídliště Blansko-Sever“. Nedílnou součástí těchto podkladů je i následující dotazník. Údaje v dotazníku, uvedené obyvateli této části města, poslouží k zohlednění připomínek při přípravě regenerace sídliště.


Pozvánka na zasedání zastupitelstva

19. zasedání Zastupitelstva města Blanska se uskuteční v úterý 7. 9. 2010 v 15.30 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Blansko, nám. Republiky 1. Zasedání zastupitelstva je přístupné veřejnosti. Návrh programu:


Termíny prázdnin ve školním roce 2010/2011

Organizace školního roku 2010/11 v základních školách, středních školách, základních uměleckých školách a konzervatořích.