Archiv článků
   za měsíc březen 2011

Kategorie: ostatní  

 


V krajském kole Zlatého erbu vyhrály Boskovice

Ilustrační foto k článku: V krajském kole Zlatého erbu vyhrály Boskovice

Ceny vítězům krajského kola soutěže Zlatý erb 2011 předali 24. 3. 2011 na slavnostním ceremoniálu náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Ivo Polák, Radek Prchal z firmy Webhouse a předseda krajské poroty Jan Forbelský.


Senioři hodnotili rok 2010

Ilustrační foto k článku: Senioři hodnotili rok 2010

V pátek 18. března se členové Městské klubu důchodců Blansko (MKD) sešli na výroční schůzi, aby rekapitulovali činnost klubu v loňském roce.


Finanční úřad rozšiřuje na konci března úřední hodiny

Z důvodu zkvalitnění podmínek pro výběr daňových přiznání daní z příjmů za rok 2010 rozšiřuje Finanční úřad v Blansku úřední dny v termínech pro podání přiznání. V letošním roce je posledním termínem pro podání přiznání pátek 1. 4. 2011.


Klub vojenství Blansko hledá nové členy

Klub vojenství funguje v Blansku již čtvrtým rokem a opět jako každý rok dává šanci dalším zájemcům o sdílení svého volného času společnou aktivitou a zájmem – vojenským výcvikem.


Rok 2011 je Mezinárodním rokem lesů

Ilustrační foto k článku: Rok 2011 je Mezinárodním rokem lesů

Rok lesů má zvýšit povědomí o lesích a posílit trvale udržitelné obhospodařování lesů, ochranu přírody a trvale udržitelný vývoj všech typů lesů k užitku současných i budoucích generací. Jaký je lesů v Jihomoravském kraji?



Taneční pro dospělé 2011

Dospělé zájemce čeká pět základních lekcí tance s příchutí country. První se uskuteční 27. března 2011.



Zahájení turistické sezony 2011 se blíží doslova kosmickou rychlostí!

Ilustrační foto k článku: Zahájení turistické sezony 2011 se blíží doslova kosmickou rychlostí!

Slavnostní zahájení turistické sezony v destinaci Moravský kras a okolí, které mají první dubnovou neděli už tradičně v režii města Blansko, Boskovice a Pivovar Černá Hora, se pokaždé odehrává ve znamení dobré nálady, dobrého pití a dobré muziky.


Silnici do Blanska uzavře těžba dřeva

Upozorňujeme řidiče směřující z Blanska do Brna přes Šebrov a v opačném směru, že se během března musí připravit na dopravní komplikace. POZOR! Změna časů.