Archiv článků
   za měsíc září 2011

Kategorie: sport  

 


Blanenští baseballisté si zajistili účast v baráži o Extraligu 2012

Baseballisté OLYMPIE BLANSKO zvítězili v rozhodujícím 5. utkání semifinále ČML nad Klasikem Frýdek-Místek po bojovném výkonu v dramatickém zápase 5:3 a po zásluze postoupili do finále naší druhé nejvyšší soutěže – Českomoravské ligy (ČML).


Podzimní běžecká liga a účastnické rekordy

Ještě osm závodů v letošní termínovce čeká běžce a běžkyně z okresu Blansku, ale už nyní můžeme hodnotit, že strmý vzestup zájmu o běžecký sport v našem regionu pokračuje.


Blanenští baseballisté sehrají utkají o postup do finále Českomoravské ligy

Jen vítěz tohoto rozhodujícího utkání postupuje do finále Českomoravské ligy! A navíc si automaticky zajistí postup do baráže o Extraligu 2012! Zápas proti klubu Klasik Frýdek-Místek sehrají v sobotu 24. září ve 13.00 h na stadionu Strawberry field na sportovním ostrově. Přijďte je podpořit.



Půlmaraton Moravským krasem poprvé nově a velkolepě

Ilustrační foto k článku: Půlmaraton Moravským krasem poprvé nově a velkolepě

V letošním roce převzalo organizaci půlmaratonu občanské sdružení „Sportuj s námi“ a s podporou předchozích organizátorů a ve spolupráci s vedením města Blanska uspořádalo po roční přestávce další ročník tohoto populárního běhu.


V Blansku v září startuje futsalový přebor

Ilustrační foto k článku: V Blansku v září startuje futsalový přebor

OD letošní podzimní sezony s v Blansku hlásí o slovo futsal. Tento sport je jednou z forem fotbalu, kdy se hraje v počtu 4+1 s míčem velikosti číslo 4.