Archiv článků
   za měsíc červen 2012

Kategorie: zprávy z MěÚ  

 


Svoz zbytkového komunálního odpadu ve svátek 5-6.7.2012

Na základě sdělení zástupce svozové firmy AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. proběhne svoz zbytkového komunálního odpadu od občanů i ve svátky, a to ve čtvrtek a pátek 5. a 6. července. To znamená, že proběhne svoz ve svátky jako v běžném termínu svozu a je třeba umožnit svoz komunálních i separačních odpadů z kontejnerových stání.


Dočasné uzavření pracovišť registru vozidel

Ve dnech 2.–4. července 2012 budou z technických důvodů uzavřena pracoviště registru vozidel. Toto omezení se netýká pracoviště řidičských průkazů, které bude mít otevřeno jak v pondělí, tak i ve středu od 8:00 do 17:00 hodin. Děkujeme za pochopení.


V Blansku díky dotacím obnoví kostelní věže

Ilustrační foto k článku: V Blansku díky dotacím obnoví kostelní věže

Městský úřad Blansko i letos pokračuje v podpoře obnovy nemovitých i movitých kulturních památek. V letošním roce se mu v tomto úsilí dostalo významné podpory Ministerstva kultury ČR, které z programu určeného na obnovu památek v regionech přidělilo blanenskému správnímu obvodu celkovou dotaci ve výši 640 000 Kč.






Střípky ze zastupitelstva 05.06.2012

Starosta města Blanska rozvádí a vysvětluje krátce jednotlivá usnesení přijatá na zasedání zastupitelstva města dne 5. června 2012.