Archiv článků
   za měsíc srpen 2012

Kategorie: sport  

 



Oslava na Spartaku Metra

Ilustrační foto k článku: Oslava na Spartaku Metra

Přesto, že tento sportovní areál dnes má jiné jméno – FK Blansko, hřiště na Udolní – pro svou dlouhou historii a úspěchy dosažené hlavně ve fotbale je historicky stále nazýván Spartakem Metra. Nelze se tomu divit, vždyť celé generace, které zde vyrostly a hrály fotbal, zde strávily velkou část svého sportovního života.


Blansko hostí pátý největší půlmaraton v České republice

Neděle 2. září, kdy se koná 17. ročník Půlmaratonu Moravským krasem, se blíží. Blanenský půlmaraton vyprodal svoji původní kapacitu 900 startovních čísel více jak měsíc před akcí, a i po následném navýšení kapacity o 100 startovních čísel byla registrace předčasně uzavřena.


FK Blansko: do další sezony opět s velkými ambicemi

Ilustrační foto k článku: FK Blansko: do další sezony opět s velkými ambicemi

V minulé sezoně blanenskému klubu postup do divize nevyšel. V té nadcházející se bude opět snažit nezklamat fanoušky a tentokrát do vyšší soutěže, do níž Blansko určitě patří, postoupit.


V Blansku se bruslí i v letním parnu

Blanenský zimní stadion je jedním z mála v republice, který „dělá“ led v i v průběhu léta. Přestože je plocha určena převážně pro prázdninová soustředění sportovních oddílů, na své si přišla i veřejnost.


Necelý měsíc do Půlmaratonu Moravským krasem, registrace finišují

Plánovaná původní kapacita Půlmaratonu je vyčerpána! Po technické poradě byla kapacita závodu navýšena o dalších 100 startovních čísel (na konečných 900 běžců na půlmaratonské trati)! Aktuálně máme k dispozici posledních 94 startovních čísel (cena startovného od 01.08. je 400 Kč/již bez trička). Po vyčerpání těchto čísel již bude možnost registrovat se pouze na běh městem (2,4 km).